Contact over het boek, en aanschaf werken

Er vinden voorbereidingen plaats voor een boek met daarin het levensverhaal van Sjouke Heins. In dit boek wordt ook een overzicht van zijn werken meegenomen. Wil je op de mailinglist van dit boek komen? Vul dan je mailadres in en noem alleen het onderwerp “Boek”.

Heb je ooit een werk van Sjouke Heins aangeschaft: een schilderij, ets of tekening en zou je dat mogelijk ook gereproduceerd zien in dat boek, dan kun je dat ook in dit formulier melden. Wij nemen dan contact op om na te gaan om welk werk het gaat, en hoe we aan een goede afdruk kunnen komen.

Ben je geïnteresseerd in Sjoukes werk, en wil je iets van hem aanschaffen, dan kun je dat ook op het formulier melden. Ook dan nemen wij contact op. De galerie is voorlopig gesloten, maar alle beschikbare werken zijn op deze website opgenomen. De zeefdrukken kosten ingelijst 200 Euro, daar komen eventuele verzendkosten bij. Prijzen van originele olieverf schilderijen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

 

Wil je een vraag stellen of nog een bezoek plannen aan de Galerie Sjouke Heins, maak dan ook gebruik van dit formulier. Je krijgt dan binnen 24 uur een reactie. Adres Galerie Heins is Zijlsterweg 13, 9892 TE Aduarderzeil. De galerie is voorlopig gesloten

    Aduarderzijl van bovenaf